La Paz.S13-olie ondergedompelde transformatorHoe wordt de oxidatiegraad beïnvloed?

  • vrijgavetijd:2022-11-01 11:53:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:589
  • Korte omschrijving:

    La Paz.,De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak

Artikel inhoud

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

La Paz.twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Gaibandha.Elektrische transformator-installatie

Bij inbedrijfstelling:

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


La Paz.S13-olie ondergedompelde transformatorHoe wordt de oxidatiegraad beïnvloed?



De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd,La Paz.Wat zijn de olie onderdompelde transformatoren bescherming,La Paz.Monitoring van transformatoren met olieonderdompeling, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Aanbiedinglekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?


La Paz.S13-olie ondergedompelde transformatorHoe wordt de oxidatiegraad beïnvloed?



Productieproces en stappen van droge transformator

InstallatievoorwaardenFout oordeel van de transformator

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen,La Paz.transformator voor elektrische apparatuur, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

La Paz.Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

De elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw

LaPaz.Overige productinformatie
  • GlivecsHydraulische heftafel heffenOntwikkeling van hulpbronnenrecycling

    GlivecsHydraulische heftafel heffenOntwikkeling van hulpbronnenrecycling

  • Dun Laoghaire.Gkt12 hydraulisch hefplatformhoe te gebruiken

    Dun Laoghaire.Gkt12 hydraulisch hefplatformhoe te gebruiken

  • Loch Garman.Hydraulische liftstructuurHete markt

    Loch Garman.Hydraulische liftstructuurHete markt

  • HuizenHydraulisch hefplatform met schaarvorkHoe de kwaliteit te beoordelen?

    HuizenHydraulisch hefplatform met schaarvorkHoe de kwaliteit te beoordelen?

  • HuizenHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden

    HuizenHydraulisch hefplatform Hydraulisch platformOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden

  • HuizenHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenMerkstrategi

    HuizenHet veranderen van handmatig hydraulisch heffen naar elektrisch hydraulisch heffenMerkstrategi

  • HuizenContainerspecifieke instapbrugOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?

    HuizenContainerspecifieke instapbrugOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?

  • Harderwijs.Aangepaste hydraulische vaste instapbrugVereisten in de moderne auto-industrie

    Harderwijs.Aangepaste hydraulische vaste instapbrugVereisten in de moderne auto-industrie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!